Transport gratuit la comenzi mai mari de 149 RON
nou

Mix de faina cu carbohidrati scazuti, Bake Free, fara gluten, vegan, 1 kg

Eden Premium
56,50 Lei
Mix de faina fara gluten, vegan, usor de preparat.
In stoc

Durata de livrare: 24h

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 5999563458227 Ai nevoie de ajutor? 0745588168
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
MIX DE FAINA FARA GLUTEN PENTRU PAINE CU CONTINUT SCAZUT DE CARBOHIDRATI - 1 kg. Produs vegan, fara: gluten, lapte, ou, soia, orez, porumb; fara zahar adaugat (contine doar zaharuri prezente in mod natural), fara conservanti. Ingrediente: amestec de faina fara gluten (faina de mei, faina de quinoa), amestec de fibre (faina de patlagina, faina de in), fibre de bambus, amidon de tapioca, agent de incarcare (bicarbonat de sodiu), regulator de aciditate (acid citric). Declaratie nutritionala (valori medii pt. 100 g produs): val. energetica 1265 kJ/ 302 kcal; grasime 2 g din care acizi grasi saturati 0.5 g; glucide 49 g din care zaharuri <0.5 g; fibre 28 g; proteine 7 g; sare  0.07 g. Utilizare: faina este potrivita pentru produsele de panificatie cu continut scazut de carbohidrati. Continutul pachetului este suficient pentru prepararea a 4 portii de aluat de 450-500 g pe baza retetei indicate. Reteta de baza pentru aluat de paine cu continut redus de carbohidrati: 250 g mix de faina, 5 g sare, 390 g apa calduta (minim 40 ºC). Se amesteca ingredientele, apoi se framanta bine. Modelati painea intr-o forma alungita si lasati-o sa se odihneasca timp de 10 minute. Apoi faceti 3-5 crestaturi pe suprafata painii. Coaceti aluatul in cuptorul preincalzit la 190 ºC, timp de 70 de minute. Se lasa painea la racit pe un gratar. Reteta de baza pentru 6 chifle cu continut redus de carbohidrati. 250 g amestec faina, 5 g de sare, 390 g apa calduta (minim 40 ºC). Se amesteca ingredientele, apoi se framanta bine. Modelati painea intr-o forma alungita si lasati-o sa se odihneasca timp de 10 minute. Apoi faceti 3-5 crestaturi pe suprafata painii. Coaceti aluatul in cuptorul preincalzit la 190 ºC, timp de 50 de minute. Se lasa chiflele la racit pe un gratar. Produsul poate contine urme de: nuci, mustar si susan. 
Informatii conformitate produs

Caracteristici: fara gluten, vegan

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
  • C D

    C Diana

    quot Fiind o gurmandă, pe lângă calitatea produselor m-a cucerit gustul lor, atât al pastelor, dar mai ales al batoanelor fără gluten
  • G C

    G Cristina

    quot Produsele sunt foarte bune si diversificate. Avand celiachie am fost deprivata de paine, paste si multe dulciuri. In sfarsit am gasit o gama de produse  si ma pot bucura de mancarurile preferate. In plus ma bucur de batoanele de cerelale fara gluten, care sunt foarte gustoase si sanatoase . Multumesc Cu drag Cristina
     
  • R N

    R Nicoleta

    quot Toate produsele sunt de o calitate exceptionala si foarte foarte gustoase!
     

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!