Transport gratuit la comenzi mai mari de 149 RON

Mix de faina pentru aluaturi dospite, Bake Free, fara gluten, vegan, 1kg

Eden Premium
39,80 Lei
Produs fara gluten
Vegan
In stoc

Durata de livrare: 24h

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 5999563458326 Ai nevoie de ajutor? 0745588168
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
MIX DE FAINA FARA GLUTEN PENTRU ALUATURI DOSPITE - 1 kg. Produs vegan, fara: gluten, lapte, ou, soia, orez, porumb. Fara zahar adaugat (contine doar zaharuri prezente in mod natural), fara conservanti. Ingrediente: amestec de faina fara gluten (faina de mei, faina de quinoa), amidon de tapioca, faina de patlagina. Declaratie nutritionala (valori medii pt. 100 g produs): val. energetica 1488 kJ/ 352 kcal; grasime 2.6 g din care acizi grasi saturati 0.6 g; glucide 69 g din care zaharuri <0.5 g; fibre 7.2 g; proteine 9.1 g; sare 0.02 g. Utilizare: faina este potrivita pentru produsele de panificatie dospite cu ajutorul drojdiei. Continutul pachetului este suficient pentru prepararea a 5 portii de aluat de 390 g sau 3 aluaturi impletite de 626 g, pe baza retetei indicate. Reteta de baza pentru aluat dulce impletit (cu adaos de grasime): 300 g mix de faina (+7 g pentru modelare), 300 g apa calduta, 50 g unt de cocos, 2.5 g sare (optional), 2.5 g zahar din flori de cocos, 75 g eritritol, un plic de drojdie pudra (7g) . Se amesteca ingredientele cu ajutorul unui mixer de bucatarie, pe nivelul 1 si apoi se lasa aluatul la dospit timp de 45 min; compozitia se imparte in 3 parti egale si se ruleaza in forma de cilindru. Se impletesc cele trei bucati astfel rulate si se asaza intr-o forma de 12x25 cm, tapetata cu hartie de copt. Se mai lasa la dospit inca 15 minute. Aluatul se coace in cuptorul preincalzit la 210 ºC, timp de 40 min., apoi inca 20 min la 180 ºC. Reteta de baza pentru aluat dulce impletit (fara adaos de grasime): 200 g amestec faina, 200 g apa calduta, 2,5 g zahar din flori de cocos (optional), 50 g eritritol, 1 plic de drojdie pudra (7g). Se amesteca ingredientele cu ajutorul unui mixer de bucatarie, pe nivelul 1 si apoi se lasa aluatul la dospit timp de 60 min; compozitia se imparte in 3 parti egale si se ruleaza in forma de cilindru. Se impletesc cele trei bucati astfel rulate si se mai lasa la dospit inca 10 minute. Aluatul se coace in cuptorul preincalzit la 210 ºC, timp de 10 min., apoi inca 30 min la 180 ºC. Produsul poate contine urme de: nuci, mustar si susan.
Informatii conformitate produs

Caracteristici: fara gluten, vegan

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
  • C D

    C Diana

    quot Fiind o gurmandă, pe lângă calitatea produselor m-a cucerit gustul lor, atât al pastelor, dar mai ales al batoanelor fără gluten
  • G C

    G Cristina

    quot Produsele sunt foarte bune si diversificate. Avand celiachie am fost deprivata de paine, paste si multe dulciuri. In sfarsit am gasit o gama de produse  si ma pot bucura de mancarurile preferate. In plus ma bucur de batoanele de cerelale fara gluten, care sunt foarte gustoase si sanatoase . Multumesc Cu drag Cristina
     
  • R N

    R Nicoleta

    quot Toate produsele sunt de o calitate exceptionala si foarte foarte gustoase!
     

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!