MIX DE FAINA FARA GLUTEN PENTRU LANGOSI SI GOGOSI - 1 kg. Produs vegan, fara: gluten, lapte, ou, soia, orez; fara zahar adaugat, fara conservanti, fara grasimi. Ingrediente: faina de mei, amestec de fibre (faina de patlagina, faina de fibre de bambus), amidon de tapioca, agent de incarcare (bicarbonat de sodiu), regulator de aciditate (acid citric). Declaratie nutritionala (valori medii pt. 100 g produs): val. energetica 1434 kJ/ 339 kcal; grasime 2.4 g din care acizi grasi saturati 0.5 g; glucide 65 g din care zaharuri <0.5 g; fibre 11 g; proteine 8.6 g; sare < 0.02 g. Utilizare: faina este potrivita pentru prepararea gogosilor. Continutul pachetului este suficient pentru prepararea a 15 langosi cu diametrul de aprox. 20 cm sau 80 de gogosi cu diametrul de aprox. 5 cm, pe baza retetei indicate pe ambalaj. Reteta de baza pentru langos (1 buc): 65g amestec de faina, 1 g sare de Himalaya, 65 g apa calduta (min 40ºC). Se amesteca toate ingredientele pana se formeaza un aluat uniform. Acesta se lasa sa se odihneasca timp de 5 minute. Intindeti aluatul astfel format intr-un cerc de 5 mm grosime, pe care il prajiti pe ambele parti in tigaie in ulei incins (pentru aproximativ 1 min. pe fiecare parte). Reteta de baza pentru gogosi (5 buc): 60 g amestec faina, 11 g eritritol, 60 g apa calduta (minim 40ºC), ulei de cocos pentru prajit. Amestecati ingredientele pana se formeaza un aluat uniform. Intindeti aluatul astfel format si decupati gogosi cu diametrul de 5 cm. Prajiti gogosile in ulei incins pe ambele parti (pentru aproximativ 1 minut pe fiecare parte). Produsul poate contine urme de: nuci, mustar si susan.
Informatii conformitate produs