Kombucha TO GO - Prima microbautura fermentata pe baza de ceai
Ce este o micro-bautura?
Micro-bauturile sunt bauturi foarte concentrate, gata de folosire dupa diluarea lor intr-un pahar cu apa
Ce sunt postbioticele?
Polifenolii prezenti in alimentele fermentate se metabolizeaza in colon astfel transformandu-i in postbiotice, care ajuta la stimularea raspunsului imun si reducerea procesului inflamator.
Principalele beneficii ale consumului de Kombucha:
- regleaza flora intestinala
- restabileste sanatatea microbiomului
- reduce cresterile bruste ale nivelului de zahar din sange
- scade riscul aparitiei diabetului de tip2
- reduce colesterolul
- bun adjuvant in curele de slabire
- regleaza nivelul de energie
- echilibreaza nivelul de pre si post biotice
Certificare ECO in Romania, de catre SRAC, actiune ce are loc periodic.
Depozit autorizat ANSVSA
Produsele sunt stocate in conditii optime. Avem implementat un sistem al sigurantei alimentului HACCP
Un mic dejun foarte sanatos si gustos! Toate produsele pe care le-am comandat pana acum sunt net superioare celor care se gaseau pana acum pe piata din tara noastra! Ma bucur ca v-am descoperit!
Minunat!!! Cine ar fi crezut ca pâinea din faină fără gluten poate fi atât de bună?! O șansă pentru mine si pentru toti cei care sunt in Căutare de produse fără gluten ;)