Toamna vine cu chef de copt, asadar iti propunem o reteta de chifle din faina fara gluten.
Pentru aluat ai nevoie de:
200g mix de faina cu Chia
200 ml apa
6 g de drojdie proaspata
10 g ulei
60 g de cas moale proaspat
Pentru umpluturi ai nevoie de:
branza cheddar si cepsoara taiata
sau
amestec de rosii uscate la soare si masline
Mod de preparare
Amesteca toate ingredientele pentru aluat cu ajutorul unui mixer. Lasa aluatul sa se odihneasca aproximativ 5 minute. Intre timp poti sa ungi o forma de briose. Separa aluatul in 6 parti egale. Formeaza un disc din aluat pune o lingurita din amestecul pregatit si infasoara aluatul. Aseaza fiecare chifla in tava de briose si lasa-l la dospit intr-un loc cald, aproximativ 30 min.
Chiflele se coc timp de 17 minute in cuptorul peincalzit la 210 grade C.
Enjoy!